Malzemeler:
* 500 gram suryaz otu
* 250 gram kavurma
* 250 gram kavurma
* 1/2 demet maydanoz
* 1 adet soğan
* 2 yemek kaşığı margarin
* Karabiber
* 1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı:
Öncelikle margarin eşliğinde soğan kavrulur. Daha sonra suryaz otu yıkanır doğranır suda kaynatılır. Kavrulan soğanın içine suryaz otu ve kavurma konulur. Tuz ve karabiber eklenerek biraz su ilave ederek pişirilir. ardından maydanozlar da doğranarak ilave edilir. İyice kaynattıktan sonra servise hazır hale gelir.
* 1 adet soğan
* 2 yemek kaşığı margarin
* Karabiber
* 1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı:
Öncelikle margarin eşliğinde soğan kavrulur. Daha sonra suryaz otu yıkanır doğranır suda kaynatılır. Kavrulan soğanın içine suryaz otu ve kavurma konulur. Tuz ve karabiber eklenerek biraz su ilave ederek pişirilir. ardından maydanozlar da doğranarak ilave edilir. İyice kaynattıktan sonra servise hazır hale gelir.
0 Yorumlar