Malzemeler:
* 1 kg dana kıyma
* 1/2 adet bayat ekmek içi
* 3 adet kuru soğan
* 2 diş sarımsak
* 1 Çay kaşığı karabiber
* 1 Çay aşığı kimyon
* Tuz
* 3 adet kuru soğan
* 2 diş sarımsak
* 1 Çay kaşığı karabiber
* 1 Çay aşığı kimyon
* Tuz
Hazırlanışı:
İlk olarak etleri, soğan, sarımsak ve ekmek içini kıyma makinesinden çekin. Birkaç dakika yoğurduktan sonra, baharat ve tuzu ekleyerek yaklaşık 10-15 dakika daha yoğurun.Buzdolabında bir gece dinlendirin. Pişirmeden 1-2 saat önce 15 gram’lık parmak biçiminde köfteleri hazırlayın. Izgarada pişirin, közlenmiş domates, biber ile servise hazır hale getirin. Afiyet olsun.
İlk olarak etleri, soğan, sarımsak ve ekmek içini kıyma makinesinden çekin. Birkaç dakika yoğurduktan sonra, baharat ve tuzu ekleyerek yaklaşık 10-15 dakika daha yoğurun.Buzdolabında bir gece dinlendirin. Pişirmeden 1-2 saat önce 15 gram’lık parmak biçiminde köfteleri hazırlayın. Izgarada pişirin, közlenmiş domates, biber ile servise hazır hale getirin. Afiyet olsun.
0 Yorumlar