Malzemeler:
* 250 gram kestane şekeri
* 4 su bardağı süt
* 1 kase un
* Yarım paket tereyağı
* 1 kase şeker
Hazırlanışı:
Öncelikle Un ile tereyağı 10 dakika kadar kavrulur. Ardından üzerine şeker ve soğuk süt ilave edilir. Orta ateşte sürekli karıştırılarak, kaşığa yapışmayacak şekilde, kıvama gelene kadar pişirilir. Üzerine kağıt kapatılır, yarım saat dinlenmeye alınır. Servis tabağına konur. Kenarlarına bölünmüş kestane şekerleri konur. Afiyet olsun.
* 1 kase un
* Yarım paket tereyağı
* 1 kase şeker
Hazırlanışı:
Öncelikle Un ile tereyağı 10 dakika kadar kavrulur. Ardından üzerine şeker ve soğuk süt ilave edilir. Orta ateşte sürekli karıştırılarak, kaşığa yapışmayacak şekilde, kıvama gelene kadar pişirilir. Üzerine kağıt kapatılır, yarım saat dinlenmeye alınır. Servis tabağına konur. Kenarlarına bölünmüş kestane şekerleri konur. Afiyet olsun.
0 Yorumlar