Ançuez Püreli Kanepe Tarifi


Ev partilerinde misafirlerinize sunabileceğiniz lezzetli kanepe tarifi
Malzemeler:
4 çorba kaşığı ançuz püresi 
6 büyük salam dilimi
4 çorba kaşığı mayonez
12 adet kırmızı turp
Hazırlanışı: İlk olarak dört çorba kaşığı ançuez püresine 4 çorba kaşığı mayonez ilâve ettikten sonra, karıştırarak her ikisini de birbirleri ile harmanlayınız. Sonra elde edilen bu mayonezli balık püresini 6 büyük salam diliminin üstüne eşit olacak şekilde sürdükten sonra , her bir ekmeğin üstüne, halkalara doğranmış ve yarılarına kadar birbirlerinin üstlerine oturtulmuş olarak ikişer turp sıralayarak ekmekleri süslemeli ve kanepeleri büyük bir tabağa alarak servis yapmalıdır. Afiyet olsun.

Yorum Gönder

0 Yorumlar