Malzemeler:
* 500 gram kemiksiz koyun eti * 2 su bardağı yarma
* 15 adet mantar
* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 1 adet orta boy soğan
* 1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 1 tatlı kaşığı pul biber
Yapılışı: Öncelikle yarma güzelce yıkanır daha sonra üzerine 6 su bardağı su konur ve 1 gece beklemeye alınır. Bekledikten sonra incekıyılmış soğan tereyağında pembeleştirlir. İçine et ve doğranmış mantar eklenir ve suyunu bırakana kadar kavrulur. Sonra suyuyla birlikte yarma katılır. Orta ateşte bir kaşıkla ara sıra ezerek, karıştırarak 2 saat kadar pişirilir. Tamamen malzemelerin şeklini kaybetmesi gerekir. Servis tabağına alınır. Üzerine eritilmiş kızgın yağ gezdirilir. Afiyet olsun
* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 1 adet orta boy soğan
* 1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 1 tatlı kaşığı pul biber
Yapılışı: Öncelikle yarma güzelce yıkanır daha sonra üzerine 6 su bardağı su konur ve 1 gece beklemeye alınır. Bekledikten sonra incekıyılmış soğan tereyağında pembeleştirlir. İçine et ve doğranmış mantar eklenir ve suyunu bırakana kadar kavrulur. Sonra suyuyla birlikte yarma katılır. Orta ateşte bir kaşıkla ara sıra ezerek, karıştırarak 2 saat kadar pişirilir. Tamamen malzemelerin şeklini kaybetmesi gerekir. Servis tabağına alınır. Üzerine eritilmiş kızgın yağ gezdirilir. Afiyet olsun